Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Badoo ervaringen, reviews en kosten

Badoo is eigenlijk een digitale onmoetingsplek van jou omgeving. Wil jij een date in de buurt van jou? Badoo biedt de ideale app om snel en makkelijk met iemand te date in jouw omgeving. Badoo ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
2.24
Beoordelingen
25
Bekeken
71.015

Badoo is een socialnetwerksite voor het ontmoeten van leden in jouw omgeving. Met meer dan 236 miljoen gebruikers in 180 landen is Badoo een van de grootste online datingwebsites van de wereld. Doormiddel van foto’s kan je interesse tonen in mensen in jouw omgeving. Je kan ook direct beginnen met contact op te nemen, maar meestal is het wat netter om eerst alleen intresse te tonen.

Jouw gegevens zijn prive bij Badoo

Tegenwoordig kan je niet voorzichtig zijn als het gaat om je privegegevens. Vaak worden deze gegevens voor verkeerde doeleinde gebruikt waardoor het vertrouwen al snel weg is. Bij Badoo kan je jouw facebookaccount koppelen, maar hier gebruikt Badoo alleen jouw gegevens om je connecties op te halen. Hierdoor kan Badoo relevantere contact voor jou vinden. Je naam hoef je dan ook niet vermelden aangezien je gewoon geheel anoniem kan chatten. Jij bepaald zelf wanneer en wat je van jezelf bekend wilt maken.

Gratis aanmelden bij Badoo

Badoo is geheel gratis en als een van de weinig dating partijen ook echt geheel gratis te gebruiken. Vaak moet je voor de chatfunctie na een korte periode betalen, maar bij Badoo kan je altijd en overal geheel gratis contact onderhouden met jou connecties.

Algemene ervaringen Badoo

Badoo is helaas wat overspoeld met mannen. Dit is ook duidelijk te merken als we alle Badoo ervaringen van gebruikers afgaan. Veel meiden voelen zich niett geheel prettig tot deze dienst, omdat er veel mannen tussen zitten welke zich fysiek willen aandringen. Tuurlijk zitten er ook veel goede mannen tussen, maar een groot deel is alleen aangetrokken tot het fysieke gedeelte. Heb jij interesse in fysiek contact dan kan je vanavond nog iemand aan de haak slaan.

Badoo ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 22-12-2016 door Kyanna
Beoordeeld op 21-12-2016 door Tory
Beoordeeld op 19-12-2016 door Ethica
Beoordeeld op 14-12-2016 door Jermajesty
Beoordeeld op 12-12-2016 door Danice
Beoordeeld op 11-12-2016 door Eldora
Beoordeeld op 10-12-2016 door Howdy