Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Parship ervaringen, reviews en kosten

Lekker online daten begint bij Parship. Je vind hier de leukste singles en inschrijven bij Parship is GRATIS. Schrijf je dus direct in en wie weet heb je vanavond al een leuke date. Parship ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
6.56
Beoordelingen
25
Bekeken
109.990

Over Parship

Parship is de datingsite voor nieuwe liefde of je nu opzoek ben naar een nieuwe man of vrouw in je leven, want daten is voor iedereen. Op Parship kun je duizenden singles vinden die naar jou opzoek zijn. Maandelijks worden er meer dan 100.000 berichten via de site verzonden en 1 op de 3 personen die gebruik maken van Parship vindt een nieuwe relatie. De gemiddelde gebruiker tussen de 30 en 55 jaar. Daarom is deze datingsite een absolute aanrader wanneer je in deze doelgroep zit.

Parship is een van de meest bekende en grootste datingsites in de wereld. Dit is niet voor niets, want bij Parship worden veel singles aan elkaar gekoppeld. De uitgebreide matchingservices zorgt ervoor dat je de leukste singles ontmoet die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Hierdoor is de kans op het vinden van een geschikte partner reuze groot.

Parship betrouwbaar en veilig

Parship was een van de eerste datingwebsites in Nederland en is op dit moment een van de grootste van ons land. Wat dat betreft is parship een veilige omgeving om opzoek te gaan naar jou liefde. Hiernaast heeft Parship een veilig date keurmerk wat betekend dat zij aan strenge eisen moeten voldoen omtrend transparantie, informatie en leden werven.

Parship hecht veel waarde aan het waarborgen van veiligheid en anoniemiteit. Daarom is de site aangesloten bij Thuiswinkel.org en worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Zo kun je met een veilig gevoel en zorgeloos gebruik maken van deze datingsite.

Parship kosten

Je kan je geheel gratis aanmelden bij parship, maar wil je gebruik maken van alle opties dan zijn hier verschillende kosten voor. De kosten zijn wat duurder als vergelijkbare datingwebsites dus liggen iets hoger dan die van de kleinere datingwebsites. Wel is ht aan te raden om een betaald gebruiker te worden als je echt serieus wilt date, omdat je hier echt veel tijd mee bespaart en daarnaast veel gerichter kan date. Hieronder alle Parship kosten:

6 maanden €44,90 per maand
9 maanden €39,90 per maand
12 maanden €24,90 per maand

Parship app

Wil je gebruik maken van de Parship app dan zal je aangemeld moeten zijn bij de website. Deze aanmelding is geheel gratis en kan je met enkele knikken op de knop regelen. Na de aanmelding kan je gelijk gebruik maken van de app, helaas moet hierbij wel vermeld worden dat de app wel wat functionaliteiten van de website mist. Maar voor de mensen welke een druk leven hebben is de app ideaal om onderweg toch aan je liefdesleven te werken.

Parship ervaringen

Parship behoort tot een van de aller grootste datingwebsites van Nederland en dat is niet zomaar. De meeste gebruikers hebben postieve Parship ervaringen en zijn erg tevreden over Parship. Vooral de persoonlijkheidstest word door veel leden als betrouwbaar en postief beschouwd. Het enigste negatieve Parship ervaringen is dat de kosten wel wat hoog zijn. Hierintegen is de kwaliteit van dating wel een stuk beter en heb je dus veel sneller een date waardoor je ook minder lang lid hoeft te zijn. Wil je dus een geslaagde date vinden dan zijn de Parship ervaringen daar voldoende voor om eens een kijkje te nemen. Lees hieronder Parship ervaringen van andere gebruikers.

Parship ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 08-01-2017 door Ryne
Beoordeeld op 01-01-2017 door Randi
Beoordeeld op 26-12-2016 door Emma
Beoordeeld op 22-12-2016 door BertieorBirdie
Beoordeeld op 15-12-2016 door Lina
Beoordeeld op 13-12-2016 door Tilly
Beoordeeld op 05-12-2016 door Janine