Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Pepper ervaringen, reviews en kosten

Meld je bij Pepper gratis aan en vind gegarendaard een date! Pepper wou date vooral leuker maken en dat is gelukt. Met inmiddels tienduizende tevreden klanten heeft Pepper een flink aandeel in de land der liefdes. Pepper ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
2.75
Beoordelingen
16
Bekeken
70.960

Over Pepper

Pepper is een datingsite waar jij echt jezelf kan zijn. Doormiddel dat Pepper het anders, leukers en inzichtelijker wou maken heeft Pepper een unieke datingwebsite neergezet waar het vooral leuk is om te date. Doormiddel van beeld zorgt Pepper ervoor dat je bij het bekijken van een profiel een zo volledig mogelijk beeld van een persoon krijgt. Je bekijkt dus een soort moodboard waarin je een klein inzicht krijgt in iemands leven. Hierdoor weet je direct of dit een persoon is die bij jou past en of je verder wilt dan alleen zijn of haar profiel bekijken.

Zodra je gestart bent Bij Pepper kan je beginnen met je Collage te maken. Een collage maken is niets anders als een soort prikbord met allerlei fotos en interesses wat iets over jou verteld. Kies bijvoorbeeld leuke foto’s van je vakantie, filmpjes over je sport of je favoriete eten. Jouw matches kunnen hierdoor direct zien wie jij bent en waar jij allemaal van houd. Wil jij een goed beeld van je achterlaten? Maak je collage dan zo compleet mogelijk.

Een goede toevoeging van je profiel is om gebruik te maken van de persoonlijkheidstest van Pepper. Je moet er even voor zitten, maar eerlijk is eerlijk je krijgt dan wel wat! De persoonlijkheids test is een test waarbij je allerlei vragen beantwoord over bijv. Politiek, cultuur en familie. Hieruit komt een klein verhaaltje wat iets over jou verteld zonder dat jij zelf hebt hoeven schrijven (je kan dit verhaaltje nog aanpassen).

Nadat je jouw hele profiel hebt ingevuld kan je ook direct matches vinden. Bovenin kan je op “Matches” klikken en dan zie je allerlei personen waar Pepper jou het beste bij vind passen. Vind je iemand leuk? Laat dit dan zien door een foto te like of een bericht achter te laten.

Pepper betrouwbaar en veilig

Pepper is een zeer betrouwbare en veilig datingsite. Je persoonlijke gegevens komen niet op straat te liggen en niet iedereen kan zomaar alles van je te weten komen. Daarnaast maakt Pepper gebruik van een beveiligde verbinding waardoor al jou conversaties met andere leden veilig plaats vinden. Netzoals alle grote datingwebsites beschikt Pepper ook over het veilig date keurmerk wat toch altijd een extra bevestiging van een veilige date website is.

Pepper kosten

Bij Pepper kan je eigenlijk al vrij veel gratis doen. Om te starten kan je meteen beginnen met het aanmaken van een gratis profiel. Je kan zonder te betalen beginnnen met je profiel te vullen, matches te bekijken en andere leden te like. Voor berichten versturen en te mailen moet je een Full Membership hebben. Je kan al een Full Membership bij Pepper afsluiten vanaf € 8,50 per maand. In verhouding tot andere datingwebsites zijn de Pepper kosten echt vrij laag! Bekijk hieronder alle Pepper kosten.

1 maand €25,00 per maand
3 maanden €15,00 per maand
6 maanden €9,95 per maand
12 maanden €8,50 per maand

Pepper app

Om de Pepper app te kunnen gebruiken zal je eerst een gratis Pepper account aan moeten maken. Als je een account hebt kan je de Pepper app downloaden en met het aangemaakte account inloggen. De Pepper app is een vrij uitgebreide app waar je zeker onderweg prima mee uit de voeten kan. Je kan andere profielen bekijken, chatten met andere leden en notificaties ontvangen als iemand je leuk vind. Ben jij veel ondeweg dan is de Pepper app een prima manier van date.

Pepper ervaringen

Voor veel mensen is het al een hele stap om online te date. Als je dan gaat date wil je wel zeker weten dat het een betrouwbare partij is. Een goede indicatie zijn dan Pepper ervaringen te lezen van andere gebruikers. Lees hier alle Pepper ervaringen van bestaande gebruikers en bouw alvast een beeld op of deze datingsite bij jouw past. Heb jij al Pepper ervaringen? Deel jouw Pepper ervaringen dan met andere gebruikers.

Pepper ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 20-12-2016 door Carly
Beoordeeld op 15-12-2016 door Lesa
Beoordeeld op 02-12-2016 door Earthwind
Beoordeeld op 06-11-2016 door Dolley
Beoordeeld op 01-11-2016 door Kris
Beoordeeld op 31-10-2016 door Kenisha
Beoordeeld op 31-10-2016 door Sharleena