Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Zoosk ervaringen, reviews en kosten

Bij Zoosk draait het in het begin vooral om een vriendschap. Wat hier uit voortkomt is natuurlijk aan jou zelf! Leer mensen kennen bij Zoosk en zorg dat het uitgroeit tot jou ware liefde! Zoosk ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
4.57
Beoordelingen
14
Bekeken
81.399

Over Zoosk

Zoosk is naast een sociaalnetwerk vooral een datingwebsite. In tegenstelling tot andere datingwebsites heeft Zoosk wel een groot sociaal gehalte. Zo gaat het bij Zoosk er vooral om om mensen te leren kennen. De insteek is dan ook niet om een date te krijgen, maar om leuke contacten te krijgen. Wat er volgens uit die contact voort komt is aan de personenn zelf.

Leer mensen kennen bij Zoosk

Bij Zoosk draait alles om mensen leren kennen en zoveel mogelijk leuke contacten opdoen. De opzet bij Zoosk is dus niet per definitie om te date met personen, maar eerst om vrienden te worden voordat er meer uit komt. Besluit je vervolgens om met de persoon waar je goed contact hebt te gaan date dan is dit natuurlijk hartstikke leuk! Door deze opzet hoopt Zoosk vooral dat de relaties beter zijn doordat er al een goede basis ligt voordat mensen elkaar ontmoeten. Je weet al wat over de ander waardoor het er bij de date al iets is om over te praten.

Anoniem bij Zoosk

Bij Zoosk kan je zelf bepalen hoeveel je in je profiel kwijt wilt. Als jij je profiel leeg wilt laten dan is dit geen enkel probleem. Wel heb je met een gevuld profiel natuurlijk een veel hogere kans om flirt en chats te ontvangen van andere leden. Zij kunnen immers al iets te weten komen over jou via je profiel. Als je ervoor kiest om jouw profiel leeg te laten dan zal je veel meer tijd en energie in het contact leggen moeten stoppen, maar dan ben je wel anoniem voor andere.

Gratis lid worden bij Zoosk

Je kan je bij Zoosk gratis inschrijven en profielen bekijken van andere. Je kan je dus helemaal orienteren op de website en of deze wel bij je past. Daarnaast kan je ook gratis 1 knipoog of bericht sturen. Wil je hierna toch meer contact leggen dan zal je over moeten stappen naar een betaald account.

Lid bij Zoosk

Je kan al lid worden bij Zoosk voor €24,95. Dit is voor een datingwebsite een vrij normele prijs, maar bij Zoosk is de kwaliteit over het algemeen een stuk beter doordat het echt een sociaal platform is. Met een betaald account kan je onperkt flirts en chats sturen naar profielen waardoor het contact leggen pas echt begint.

Zoosk ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 22-12-2016 door Karsen
Beoordeeld op 02-12-2016 door Anjii
Beoordeeld op 29-11-2016 door Matee
Beoordeeld op 26-11-2016 door Regina
Beoordeeld op 17-11-2016 door Janaya
Beoordeeld op 15-11-2016 door Kameryn
Beoordeeld op 15-11-2016 door Capatin