Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Opzoeknaarjou ervaringen, reviews en kosten

Bij Opzoeknaarjou staat de liefde van god op een! Iedereen deelt die mening en daarom is Opzoeknaarjou de ideale datingwebsite voor Christeleijke singles. Opzoeknaarjou ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
1.56
Beoordelingen
18
Bekeken
28.865

Opzoeknaarjou.nl is sinds 2004 actief als christelijke contactsite. Met als doel om zoveel mogelijk virendschappen en relaties te laten ontstaan timmert Opzoeknaarjou al jaren aan de weg. Zeker tegenwoordig veel Christelijke singles het te druk hebben om zich volop het sociale leven te richten bied Opzoeknaarjou de ideale uitkomst. Bij Opzoeknaarjou zijn alleen maar Christelijke leden waardoor de belangrijkst match er al is. De liefde van god delen jullie en dat is het aller belangrijkste!

Opzoeknaarjou is ook gewoon voor vriendschappen

In tegenstelling tot veel datingwebsites is Opzoeknaarjou er ook om vriendschappen aan te gaan. Gelovigen welke opzoek zijn naar nieuwe vriendschappen om bijvoorbeeld leuke dingen mee te doen. Doordat alle contacten bij Opzoeknaarjou gelovig delen ze dezelfde normen en waarde van de Bijbel waardoor er in veel gevallen een hechte vriendschap ontstaat.

Gratis lid worden bij Opzoeknaarjou

Het belangrijkste bij het aanmeldproces is de kerkelijke achtergrond. Hiermee kan Opzoeknaarjou duidelijk laten zien welke religieuze achter je hebt en de juiste personen daarbij zoeken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit Christelijk gereformeerd, Katholiek, Pinkster, Samen op Weg enz. Mocht je geen kerkganger zijn dan kan dit natuurlijk ook ingevuld worden. Naast de kerkelijke achtergrond word er ook wat basisinformatie als hoevaak je naar de kerk gaat en je persoonlijke informatie gevraagd. Ook kan je opgeven waar je naa op zoek bent (vriendschap, relatie of gewoon opzoek naar nieuwe mensen).

Zodra je account actief is kan je profielen van andere bekijken, fotos plaatsen, standaard berichten versturen en meedoen aan Opzoeknaarjou activiteiten. Mocht je gebruik willen maken van echt alle functies in Opzoeknaarjou dan is het aan te raden om een abonnement aan te gaan bij Opzoeknaarjou.

Abonnementen bij Opzoeknaarjou

Bij Opzoeknaarjou kan je eigenlijk al vrij veel als gratis lid, maar als betaalde gebruiker kan je toch net even wat meer. Zo kan je alle foto’s en video’s bekijken van andere leden, persoonlijke berichten sturen, zien wie je profiel als laatste heeft bekeken en chatten met andere leden.

Je kan al vanaf € 9,95 per maand lid worden van Opzoeknaarjou. De betaling bij Opzoeknaarjou kan je gemakkelijk en veilig doen doormiddel van iDeal en PayPal.

Opzoeknaarjou ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 23-12-2016 door Wind
Beoordeeld op 21-12-2016 door Starr
Beoordeeld op 14-12-2016 door Jaylin
Beoordeeld op 12-12-2016 door Jacie
Beoordeeld op 09-12-2016 door Susannah
Beoordeeld op 21-11-2016 door Laticia
Beoordeeld op 16-11-2016 door Bobby