Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

E-matching ervaringen, reviews en kosten

E-matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Schrijf je GRATIS in bij E-matching en ontmoet vandaag nog de leukste singles die net als jij een goede opleiding hebben gevolgd. E-matching ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
1.89
Beoordelingen
19
Bekeken
78.782

Over E-matching

E-matching is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden mensen. De datingsite bestaat als sinds 1998 en daarmee is het een van de oudste datingsites. Ben hoger opgeleide? Neem dan zeker een kijkje op deze hoger opgeleide datingsite.

Op de site zijn geen exacte cijfers te vinden over de doelgroep welke actief is bij E-matching, maar natuurlijk zijn die hoger opgeleide en waarschijnlijk allemaal tussen de 24 en 50 jaar oud. Daarin is er een groot deel vrouw in de leeftijdsklasse 27 t/m 30 jaar.

E-matching betrouwbaar en veilig

E-matching is door het TV programma Kassa uitgeroepen tot de beste online datingsite van Nederland. Deze publieksprijs geeft een mooie weerspiegeling van de kwaliteit van deze datingsite weer. E-matching is dan ook maar wat trots dat ze deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

Daarnaast is E-matching aangesloten bij Thuiswinkel.org en bij de AVR (Algemene Vereniging Relatiebureaus) kun je er vanuit gaan dat deze site veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

E-matching kosten

Je kan je gratis inschrijven bij E-matching. Nadat je jezelf hebt ingeschreven krijg je 3-dagen gratis premium lidmaatschap. Zo kan je zelf ervaren hoe het is om een betaald account bij E-matching te hebben. Na deze drie dagen kan je zelf beslissen of je echt lid wilt worden of gebruik blijft maken van de gratis functies.

Als je lid wilt worden dan zijn er verschillende E-machting kosten. Bij een betaald account kan je fotos bekijken van andere, teksberichten sturen en reageren en profielen bezoeken van toekomstige liefdes. Je kan je lidmaatschap betalen doormiddel van iDeal, Credit Card of bank overschrijving. Bekijk hieronder alle E-matching kosten:

1 maand €19,95 per maand
3 maanden €16,65 per maand
6 maanden €13,32 per maand
12 maanden €10,83 per maand

E-matching app

helaas moet E-matching je teleurstellen als het gaat om een E-matching app. Er is namelijk geen E-matching app en er zijn ook nog geen berichten dat deze op korte termijn komt. Wel is de website zeer geschikt om met je mobiel te bezoeken. Ben je dus op reis dan kan je doormiddel van de site gewoon aan je liefdesleven doorwerken.

E-matching ervaringen

Over het algemeen zijn de E-matching ervaringen vrij positief. Omdat E-matching echt alleen dating aanbiedt voor hoger opgeleiden is het slagingspercentage erg hoog en snel contacten erg snel gelegd. Natuurlijk kampt eMatching ook met het probleem dat het soms wat inactieve profielen heeft, maar als je de juiste mensen weet te vinden is het erg gemakkelijk contact leggen. Vooral de mensen welke echt opzoek zijn naar een serieuse relatie hebben goede E-matching ervaringen.

E-matching is niet een van de goekoopste datingswebsites en dat is te lezen als we de E-matching ervaringen van leden doornemen. Veel mensen vinden het in het begin wat prijzig, maar na enige tijd zijn veel leden wel van mening dat het hun geld waard is. Je betaald dus wat meer, maar krijgt er ook wel wat voor terug! Heb jij E-matching ervaringen? Deel deze E-matching ervaringen dan met andere gebruikers en laat hun hen voordeel eruit halen.

E-matching ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 31-12-2016 door Christy
Beoordeeld op 25-12-2016 door Eddie
Beoordeeld op 12-12-2016 door Carajean
Beoordeeld op 05-12-2016 door Idalee
Beoordeeld op 29-11-2016 door Mattingly
Beoordeeld op 28-11-2016 door Jeanne
Beoordeeld op 21-11-2016 door Bobbe