Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

eDarling ervaringen, reviews en kosten

eDarling ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
3.15
Beoordelingen
26
Bekeken
25.640

Ben jij opzoek naar eDarling ervaringen, reviews of kosten? Bekijk hieronder alle benodigde informatie over eDarling of plaats jou eDarling ervaringen zodat andere consumenten weten wat ze kunnen verwachten.

Over eDarling

eDarling opgericht in 2008 richt zich op hoger opgeleide snigles welke opzoek zijn naar een relatie. Door een hoge standaard te hanteren streeft eDarling naar een goed mogelijk datingervaring voor haar klanten. Een goed werkende klanteservice en matchmaking is dan ook niet weg te denken bij eDarling.

De persoonlijkheidstest bij eDarling speelt een belangrijke rol in het vinden van de juiste matches voor jouw. De persoonlijkheidstest is gebasseerd op de vijf grote persoonlijkheidskenmerken. Iedereen heeft deze vijf persoonlijkheidskenmerken, maar varieert bij iedereen in welke mate deze aanwezig zijn. Aan de hand van de balans tussen deze kenmerken kan eDarling juiste matches aan jouw persoonlijkheid koppelen. Dit is niet per definitie dat jou profiel exact hetzelfde moet zijn als die van een match. In sommige gevallen vullen twee profielen elkaar juist goed aan waardoor een match gevonden kan worden. Vul de persoonlijkheidstest daarom zorgvuldig in.

eDarling ervaringen

eDarling zijn de eDarling ervaringen zeer goed. De kwaliteit van dating wordt zeker gewardeert, maar ook de eDarling ervaringen van het platform zijn zeer goed te noemen. Ook als gratis gebruiker kan je bij eDarling prima uit de voeten okal is het inzicht in de profielen wel een stuk minder als dat je zou betalen. Wel is de prijs in vergelijking tot andere datingwebsites een stuk hoger wat het niet voor iedereen betaalbaar maakt.

eDarling betrouwbaar en veilig

eDarling streeft naar een hoge kwaliteit aan dating en doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstellen. Alle profielen welke worden aangemeld zullen daarom handmatig worden gecontroleerd op kwaliteit. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan anonimiteit, zo wordt alleen jou profiel weergeven bij singles welke voor jou geselecteerd zijn.

eDarling kosten

Start je met date dan is een gratis account bij eDarling een prima eerste stap. Wil je echt de liefde van je leven vinden dan kan een betaald account het wel een stuk aangenamer maken.

Bij eDarling kan je twee verschilende soorten abonnementen kiezen namelijk de Premium en Premium Plus. Er zijn een klein verschil in deze abonnementen en daarom behandelen wij alleen de Premium. Door lid te worden bij eDarling krijg je toegang tot meer inzicht in jou profiel en die van andere. Ben je dus echt opzoek naar een date dan is een betaald account echt aan te raden.

1 maand €119,90 per maand
3 maanden €44,90 per maand
6 maanden €27,90 per maand
12 maanden €19,90 per maand
eDarling ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 19-12-2016 door Kyanna
Beoordeeld op 16-12-2016 door Wood
Beoordeeld op 08-12-2016 door Trudy
Beoordeeld op 03-12-2016 door Misty
Beoordeeld op 02-12-2016 door Destiny
Beoordeeld op 26-11-2016 door Cammie
Beoordeeld op 26-11-2016 door Millicent