Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

GayParship ervaringen, reviews en kosten

GayParship biedt homo's en lesbisch een veilige haven om te date. Ben jij opzoek naar een leuk man of vrouw die ook op hetzelfde geslacht valt dan is GayParship op dit moment de datingwebsite! GayParship ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
11.14
Beoordelingen
21
Bekeken
30.350

GayParship 38% zeker van de liefde van je leven

GayParship is voor degene welke op hetzelfde geslacht vallen. Ben jij homo of lesbisch en opzoek naar degene naar een leuke date, fijne tijd en serieus relatie dan is GayParship de datingwebsite. Maarliefst 38% vind een relatie wat voor datingwebsites een ongeloijke prestatie is! Zeker als je weet dat 76% hogeropgeleid is en 85% 30+. GayParship weet dus mensen met elkaar te koppelen welke al wat levenervaring hebben en toe zijn om hun partner te leren kennen.

GayParship werkt!

GayParship is ervan overtuigd dat verliefd worden geen toeval is. GayParship weet welke aspecten belangrijk zijn voor een goed relatie en het matchingprincipe van GayParship is hie dan ook volledig op gericht. GayParship heeft maar een doel en dat is mensen die bij elkaar passen bij elkaar brengen en lang en een gelukkig leven geven. Met onder meer een uitstekende klantenservice helpt GayParship je dan ook graag opweg en aan de nodige tips.

Bij GayParship start je geheel gratis

Het is bij GayParship gratis om te starten. Je kan je dan ook geheel gratis aanmelden, profielen bekijken en een bericht ontvangen & beantwoorden. Wel zitten hier de nodige beperkingen aan. Zo kan je maar 1 berichten ontvangen en beantwoord en om verder contact te houden een betaald account moeten nemen. Het voordeel hiervan is dat je wel weet of het is voor jou is, maar dat mocht je verder willen praten moet betalen. Gelukkig is GayParship niet een van de duurste datingwebsites. Je kan dan ook al vanaf €24,90 per maand lid zijn, maar dan weet je wel zeker dat je 38% kans hebt om de liefde van je leven te vinden

GayParship is veilig en betrouwbaar

Bij GayParship staat betrouwbaar en veiligheid in een hoog vaandel! Zo is GayParship lid van thuiswinkel.org en is de gehele website beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast sluit GayParship nep profielen uit. Bij GayParship kan je er dus vanuit gaan dat nep profielen tot het verleden horen.

GayParship ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 29-12-2016 door Hessy
Beoordeeld op 22-12-2016 door Debrah
Beoordeeld op 16-12-2016 door Raynes
Beoordeeld op 12-12-2016 door Suevonne
Beoordeeld op 10-12-2016 door Caelii
Beoordeeld op 29-11-2016 door Jody
Beoordeeld op 27-11-2016 door Satchel