Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Seniorengeluk ervaringen, reviews en kosten

Seniorengeluk is de ontmoetingsplek voor 50 plussers. Met gemiddeld 140 nieuwe 50 plussers per dag is Seniorengeluk uitgegroeid tot de groote datingwebsite van Nederland voor 50 plussers. Zoek jij een lieve man of vrouw neem dan een kijkje op Seniorengeluk.nl Seniorengeluk ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
2.91
Beoordelingen
22
Bekeken
27.749

Seniorengeluk: dating voor ouderen

De bevolking word steeds ouder en daarom is het niet meer dan logisch dat er ook steeds meer oudere opzoek zijn naar liefde. Inmiddels is 30% van de bevolking 50plus en ook in deze leeftijdsgroep komen er steeds meer vrijgezellen. Met de seniore van nu die steeds makkelijker met het internet overweg kunnen is online date dan ook geen hogere wiskunde meer. Seniorengeluk bewijst dit maar weer door maandelijk meer als 50.000 nieuwe leden binnen.

Eenvoudig en veilig date bij Seniorengeluk

Seniorengeluk heeft een vertrouwde omgeving en veiligheid in een hoog vandel staan. Na het aanmelden kan je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan jouw zoekprofiel. Doormiddel van mail of chat is het mogelijk om contact op te nemen met andere leden en kan je zelf bepalen op welk tempo je de relatie wilt opbouwen. Een voordeel van het gebruik van het berichten systeem is dat je geheel anoniem blijft en je nergens druk over hoeft te maken. Het is dan ook aan te raden om pas bij 100% vertrouwen je emailadres te geven.

Senioregeluk is voor alleen echte personen

In datingland is het wel algemeen bekend dat de nepprofielen om je oren slaan. Bij Senioregeluk is dit verledentijd! Doordat alle profielen na aanmelding handmatig worden gecontroleerd worden alle nepprofielen er meteen uitgegooid. Bij Seniorengeluk hoef jij dus niet bang te zijn dat je met een nep persoon te maken hebt!

Gratis inschrijven

Binnen enkele minuten kan je al een gratis profiel aanmaken bij Seniorengeluk. Na het inschrijven zijn de basis behoeftes gratis. Zo kan je al wat profielen bekijken om te zien of er eigenlijk wel iemand voor je tussenzit. Als je echt contact wilt houden met leden dan is het aan te raden om een betaald account te nemen.

Betaald account bij Seniorengeluk

Als je echt een persoon hebt gevonden waar je misschien wel een date mee wilt dan is het handig om een betaald account te nemen. Zo kan je als betaald lid zelfgeschreven berichten sturen, extra fotos bekijken, uitgebreid zoekn, laatste bezoekers op jouw profiel bekijken en onbeperkt chatten. Je kan al vanaf €15,99 per maand een abonnement bij Seniorengeluk nemen.

Seniorengeluk ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 17-01-2017 door Melly
Beoordeeld op 17-01-2017 door Parthena
Beoordeeld op 04-01-2017 door Jenita
Beoordeeld op 02-01-2017 door Honey
Beoordeeld op 29-12-2016 door Lavonn
Beoordeeld op 22-12-2016 door Valjean
Beoordeeld op 12-12-2016 door Darvin