Zoeken
Zoals Lexa, Parship, 50Liefde, NieuweRelatie, Ontdeugend-date.nl, Flirtplek
50 datingwebsites
148 datingreviews
3100 daters

Victoria Milan ervaringen, reviews en kosten

Bij Victoria Milan vind jij de passie weer in jouw liefdesleven! Opzoek naar een minnaar of minnares? Laat hier jouw spannende fantasieën werkelijkheid worden Victoria Milan ervaringen, reviews en kosten
Beoordeeld
2.33
Beoordelingen
24
Bekeken
30.432

Over Victoria Milan

Voel jij je gevangen in je eigen relatie en ben je opzoek naar de vlam welke ooit heeft gebrand? Victoria Milan zorgt ervoor dat deze vlam weer terugkomt door je liefdesleven een oppepper te geven.

Uit onderzoek blijkt dat 30% van de mensen welke zich inschrijft bij een datingwebsite liegt voer zijn of haar status. Vaak geven zij niet op dat ze een relatie hebben om hun relatie niet op het spel te zetten. Victoria Milan is een platform voor mensen welke allemaal een “Buitenechtelijke” relatie zoeken om hun liefdesleven weer een boost te geven. Bij Victoria Milan hoef jij dus niet te liegen over je relatie! Hier is iedereen al getrouwd, gehuwd of samenwonend! Iedereen zoekt net als jij naar de passie welke al tijden in hun relatie mist.

Opzoek naar een spannend affaire als je op zakenreis bent? Of opzoek naar een minnaar of minnares tijdens een vakantie met vrienden? Alles is mogelijk bij Victoria Milan! Zo kan je ervoor kiezen om dicht bij huis een affaire te kiezen, maar ook een eind van huis vandaan. Het ligt er maar net aan waar jou voorkeur naartoe gaat. Wil jij af en toe de passie weer voelen dan kan een affaire op grote afstand veiliger zijn. Wil jij dagelijks met je minnaar of minnares de lakens delen dan is een om de hoek wel zo makkelijk.

Victoria Milan betrouwbaar en veilig

Bij Victoria Milan ben jij altijd en overal 100% anoniem! Je hoeft dus niet je naam, adres of andere persoonlijk gegevens achter te laten. Het enigste wat Victoria Milan vraagt is een anoniem emailadres en gebruikersnaam. Tevens kan je gebruik maken van de mobiele app van Victoria Milan om altijd en overal up to date te blijven.

Vanaf het moment dat jij je inschrijft bij Victoria Milan zal alles geheel anoniem en vielig verlopen. Al jou gegevens zullen met een beveiligde verbinding verstuurd worden en in een veilige database opgeslagen worden. 100% anonimiteit is dan ook het belangrijkste wat Victoria Milan wilt waarborgen.

Victoria Milan kosten

Je kan je geheel gratis aanmelden bij Victoria Milan. Hieribj hoef je alleen maar een schuilnaam en wachtwoord te kiezen waarna je direct kan starten met date. Je kan bij de openbare profielen de foto’s bekijken en profielbeschrijving lezen. Je kan dus een prima indruk krijgen bij een gratis account, maar het echte date is een stuk gemakkelijk met een betaald account. Ben je een vrouw? Dan heb je mazzel, want dan krijg je een jaar lang gratis een premium account!

De Victoria Milan Kosten zijn wat duurder en dat komt vooral, omdat er erg zorgvuldig met jou gegevens omgegaan moet worden. Niemand die zich inschrijft bij Victoria Milan wilt tenslotte dat zijn of haar gegeven op straat komen te liggen! Met een betaald account kan je echt contact leggen met andere gebruikers doormiddel van knipoogjes, berichten versturen of te chatten. Voor de rest heb je een uitgebreide functie om op profielen te zoeken welke echt bij jou passen. Bekijk hieronder alle Victoria Milan kosten:

1 maand €39,99 per maand
3 maanden €27,99 per maand
6 maanden €22,79 per maand
12 maanden €16,00 per maand

Victoria Milan app

Victoria Milan heeft in tegenstelling tot Second Love wel gekozen om een app te ontwikkelen. De app is ideel om onderweg ter werken aan jou affaires. Hierdoor hoef je niet midde in de nacht achter je computer te duiken, maar kan je overal en altijd je contacten bijhouden. Let alleen wel op, want installeer je de app dan is er wel weer iets waarmee je gepakt kan worden. Zorg er dus voor dat je Victoria Milan app goed verborgen op je mobiel is.

Victoria Milan ervaringen

De Victoria Milan ervaringen zijn erg wisseld. Omdat er toch wel wat meer mannen actief zijn als vrouwen zijn veel mannen niet altijd tevreden over de kwaliteit van de website. Toch zijn er nog genoeg mannen welke genoeg contacten overhouden aan Victoria Milan. Een veel voorkomende klacht van vrouwen is dat mannen een erg incompleet profiel hebben en ze daarop afknappen. Ze kunnen namelijk niet met iedereen een gesprek aangaan. Wil je als man dus goede Victoria Milan ervaringen overhouden zorg dan voor een goed gevuld profiel waar niet alleen instaat dat je goed kan masseren of een goede minaar bent. Heb jij Victoria Milan ervaringen? Plaats je Victoria Milan hieronder dan!

Victoria Milan ervaringen, reviews en kosten review toevoegen
Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Vul beveilingscode in
Beoordeeld op 19-12-2016 door Maralynn
Beoordeeld op 13-12-2016 door Moon
Beoordeeld op 06-12-2016 door Velvet
Beoordeeld op 05-12-2016 door Jalia
Beoordeeld op 26-11-2016 door Tish
Beoordeeld op 20-11-2016 door Nibby
Beoordeeld op 14-11-2016 door Dany